De winnaar is…

Lieve lezers van h2haarlem.nl met trots presenteren wij jullie de aller eerste winnaar van “De knapste leerkracht”.

Al meerdere keren heeft hij op de website gekeken of de uitslag er al opstond en heeft hij zijn concurrentie nauwlettend in de gaten gehouden.

Hij werd zeer verrast door onze aanwezigheid met groep 5 tijdens zijn gymles aan groep 6.

tromgeroffel

Jullie hebben de meeste stemmen gegeven aan gymmeester Jeroen Veenstra!

DSC_0061

Met een hoop ballonnen kwamen wij met groep 5 de gymzaal binnen en het eerste wat deze knappe meester dacht is ‘Heb ik de week memo niet gelezen… is er nu een feest in de gymzaal…?’.

Zijn administratieve minpuntje is nog niet helemaal op orde , maar dat komt nog wel zei hij.
Nadat alle kinderen door het dolle heen waren konden wij meester Jeroen feliciteren met zijn eerste prijs Het was een hele spannende wedstrijd. Jeroen vond het zelf ook erg spannend en heeft meerdere keren gekeken of er ondertussen een winnaar gekozen was, want 2 januari sloot de poll en stond erop de website dat we een winnaar hadden. Hij dacht dat het Ian zou zijn omdat die op vakantie was, maar nee hoor het is gewoon Jeroen himself.

Dit is wel even heel erg goed voor mijn zelfvertrouwen en dat biertje van straks zal extra lekker smaken.

Thuis, op school en online kan hij nu pronken met deze geweldige titel die hij van jullie heeft gekregen. Nogmaals gefeliciteerd met je titel als “Knapste leerkracht 2015/2016 van H2haarlem.nl” en proost op jouw knappe uiterlijk en innerklijk

DSC_0042 DSC_0048 DSC_0055

DSC_0072
DSC_0051DSC_0049

DSC_0058