Over ons

Beste lezers,

Al in 2014 kwam het idee ter sprake om een magazine voor alleen Pabo Haarlem te maken, hierover hebben wij een tijdje nagedacht en we besloten al snel dat dit een online magazine moest worden. Dit resulteerde in www.H2Haarlem.nl. Dit online magazine is bedacht door de opleidingsmanager van de Pabo, Wilbert Zwanenburg en door een enthousiaste groep van acht studenten opgepikt en uitgevoerd.

Wij hopen u door middel van dit online magazine op een luchtige manier op de hoogte te houden van de ontwikkelingen binnen Pabo Haarlem en het basisonderwijs in Nederland. Daarnaast willen wij met dit online magazine de betrokkenheid onder de studenten en docenten vergroten, dit doen wij door het magazine geheel te vullen met jullie eigen inbreng. Op deze manier wordt het een interactieve website met artikelen die jullie interesseren en waar jullie op kunnen reageren. Ook kunnen jullie te allen tijde zelf contact met ons opnemen door middel van het contactformulier.

Wij wensen jullie veel leesplezier en hopen op een groot succes!

Wilbert

Wilbert Zwanenburg, opleidingsmanager

 


Redactrice

Marjolein Vingerhoed, redactielid sinds 2014

Hallo, ik ben Marjolein Vingerhoed. Ik ben hoofdredacteur van het online magazine H2Haarlem. Ik ben 22 jaar en woonachtig in IJmuiden. Na het behalen van mijn gymnasiumdiploma heb ik lang gezocht naar de juiste studie. Pas na het afronden van mijn MBO onderwijsassistente heb ik voor de Pabo gekozen en dit is de beste keuze die ik ooit heb gemaakt. Ik vind het een eer om bij te mogen dragen aan de ontwikkeling van onze toekomstige generatie. Naast de Pabo ben ik dol op wandelen, dieren en schrijven. Met dit laatste hoop ik dus ook een goede bijdrage te leveren aan dit magazine!


EMPL_PHOTO_GUZDINBVGI==_2000000000

Gina Gallo, redactielid sinds 2014

Hallo beste lezer, ik ben Gina Gallo. Ik ben een van de redacteurs van het online magazine H2Haarlem. Ik ben 23 jaar en ik woon in Haarlem. Na het behalen van mijn MBO diploma Art & Design heb ik goed nagedacht wat ik in de toekomst wil doen. Een eigen klas waarmee ik mijn creativiteit kan combineren lijkt mij echt fantastisch. Ik wil naast rekenen en taal aandacht besteden aan kunst, drama en muziek. Ik hoop dat ik een creatieve bijdrage kan leveren aan dit online magazine!


IMG_2480

Rachel Koopman, redactielid sinds 2015

Beste lezers, ik ben erg enthousiast dat ik mij mag voorstellen als één van de redacteurs van dit online magazine H2Haarlem. Mijn naam is Rachel Koopman en ik ben eerstejaarsstudent aan de PABO hier op InHolland Haarlem. Ik ben 18 jaar en woon in het kleine boerendorpje Wervershoof (West-Friesland). Vorig jaar heb ik mijn Havodiploma gehaald en daarom heb ik de fiets ingeruild voor de trein en reis ik (bijna) iedere dag van Hoorn naar Haarlem. Ik heb voor de PABO gekozen, omdat het mijn droom is om mijn eigen rijkvolle klas te creëren, waar kinderen zich thuis voelen. Iedere stagedag geniet ik opnieuw van de verschillende verhalen die de kinderen mij met vol enthousiasme komen vertellen en raak ik iedere keer weer geïnspireerd door hen. Het lijkt mij ook een fantastische ervaring om ontwikkelingswerk te doen in derdewereldlanden. Als ik niet bezig ben voor school, dan kan je mij vinden in de sportschool waar ik hiphop dans en deelneem aan NK-wedstrijden. Verder hardloop ik regelmatig, geniet ik van de natuur en speel ik af en toe nog een liedje op de piano. Ik hoop dat H2Haarlem jullie mag inspireren!


danny

Danny Woltheus, redactielid sinds 2015

Ik ben Danny Woltheus en ik ben 21 jaar oud. Ik ben een van de redacteurs van het online magazine H2Haarlem. Ik woon in Zaandam en studeer aan de PABO. Ik ben in Haarlem gaan studeren omdat het er goed uitzag, een goed gevoel is gelijk een goed begin. Na mijn rechtenstudie wist ik zeker dat ik basisschoolleerkracht wilde worden. Later hoop ik het onderwijs te kunnen veranderen. Ik ben momenteel eerstejaars student en mij is gevraagd om bij de redactie te komen. Het lijkt mij echt een uitdaging om hieraan bij te dragen. Ook lijkt het me leuk om nieuwe studenten te informeren over de PABO, want de PABO is niet zo makkelijk als het lijkt. Naast mijn werkzaamheden voor H2haarlem doe ik graag leuke dingen met mijn vriendengroep en game ik zo nu en dan. Ik hoop dat ik met mijn rijke fantasie een mooie bijdrage kan leveren aan dit online magazine.