Art Reijns

DSC_0012

De Pizza liefhebbende Art is een gymdocent uit het oosten, wonend in het prachtige Haarlem. Hij werkt nu in Bloemendaal, op de Bloemendaalse schoolvereniging. Hij is pas 27 jaar en werkt al 5 jaar in het basisonderwijs.

Hij is opgegroeid in Twente en heeft gestudeerd in Groningen. Helaas voor Groningen dat hij daar geen baan kon vinden, maar gelukkig voor ons dat er zo’n knappe jonge leraar in de buurt kwam werken.

Met de weinig vacatures die er te vinden te zijn in het onderwijs kwam hij helemaal terecht in het mooie Bloemendaal. De kinderen die hij toen in groep 3 had, zitten nu alweer in groep 8. Alles wat zij nu kunnen heeft hij ze geleerd en dat geeft hem een voldaan gevoel.

De kleuters geeft hij geen gymles, dat vindt hij helemaal niet erg, want hij vindt het werken met de bovenbouw het fijnste om te doen. Deze kinderen zijn namelijk erg leergierig, slim, mondig en daardoor kan hij ver gaan in de stof. Een uitdaging bieden doet Art graag en dat is dan ook een van zijn pluspunten. Elke les of lessenserie probeert hij uitdagend te maken en elk jaar op een andere manier aan te bieden. De kinderen leren dan hetzelfde, maar er zit toch een leuke twist aan.

Zelfs als ik een kak-dag heb ben ik vrolijk.

Zelfs als Art een kak-dag heeft is hij vrolijk, hij is altijd enthousiast en dat straalt hij uit naar de kinderen en ouders. Met name de moeders, die het waarschijnlijk heel erg leuk vinden dat er ook een jonge man op school werkt.
Doordat Art erg creatief is, kan hij ook een beetje chaotisch zijn. Hij heeft veel ideeën, maar maakt niet al zijn ideeën af. Hierdoor blijft er veel liggen en daar kan hij zichzelf nog weleens aan ergeren. Misschien kan hij in de leer gaan bij de collega’s die wel heel netjes en gestructureerd werken.

In de winter gaat Art graag snowboarden, het is dat hij gebonden is aan de schoolvakanties, anders zou hij veel vaker op wintersport gaan. In de zomermaanden vindt hij het fijn om te wakeboarden, dan is het lekker weer en kan je de vakanties juist gebruiken om veel te wakeboarden.
Hij vindt het ook heerlijk om een lekkere pizza te eten met kip of een pizza Hawaï met extra bacon en BBQ-saus. Die pizza bestelt hij het liefst bij Domino’s, omdat je daar ook nog extra toppings
kan kiezen.

Als ik later groot ben…DSC_0016

Later als hij groot is, wilt Art misschien nog wel gaan werken op een middelbare school in
Haarlem en omstreken. Terug naar Groningen of Twente ziet hij echt niet meer zitten. Het zijn twee mooie plaatsen, maar hij zou er dan ook alleen nog naar terug willen gaan voor de nostalgie.

Waar hij nog meer van houdt naast pizza en sporten zijn een goed paar billen. Die ziet hij namelijk graag terug bij de vrouwen.